Pazar yeri çalışmaları yarın başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesinde yaptırılacak olan Kızılpınar Mahallesi Pazar Yeri’nin yapımına Cuma günü başlanıyor

Pazar yeri çalışmaları yarın başlıyor
22 Haziran 2016 Çarşamba 18:04

ÇALIŞMALAR YARIN BAŞLIYOR
 
Kızılpınar’da Gültepe Mevkiinde yapılacak olan yeni Pazar Yeri'nin 4 bin 200 metrekare olacağını ve ihalesinin yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kodlama ve alan temizlik çalışmalarına başladık. Bir iki gün içinde ihaleyi alan firma ile sözleşme imzaladıktan sonra üstlenici firma Cuma günü çalışmalara başlayacak” açıklamasında bulundu.
 
MODERN VE GÜZEL BİR HALK PAZARI OLACAK
 
27. Sokak ile Alper Sokak arasına yapılacak olan Pazar Yeri’nin zemininin ve yan yollarının beton yapılacağını, son etapta da üzerinin kapanacağını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Yeni Pazar Yerimizi 110 esnafımız tezgah açacak şekilde planladık. Çalışmalara Cuma günü başlayıp, Ağustos ayı sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Ağustos ayı sonunda Kızılpınar’da yaşayan vatandaşlarımız modern ve güzel bir halk pazarına kavuşmuş olacaklar” dedi.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.