Performanslarıyla büyük beğeni topladılar

Kulu Doğum Haftası kapsamında 75.Yıl Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından Halk Eğitimi Merkezi’nde program düzenlendi

Performanslarıyla büyük beğeni topladılar
17 Nisan 2015 Cuma 18:28

 KATILIM YOĞUN OLDU

75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin gösterileri protokol ve davetlilerden büyük beğeni topladı. Halk Eğitim Merkezi düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair ve çok sayıda davetli katıldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Düzenlenen etkinlikte ilk olarak katılımcılara kuran tilaveti sunuldu. 75. Yıl Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Fatih Karakuş’un kuran tilaveti katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. ŞİİRLER OKUNDU Programın akışı ise şiir dinletileri ile devam ederken, Merve Demir ‘Ben Seni Görmeden Sevdim’ adlı şiiri, Okul Öğretmenlerinden Güven Turan ‘Naat’ adlı şiiri, Çerkezköy İlahi Okuma dalında birinciliği olan Rabianur Bali’nin okuduğu ilahiler salonda duygu dolu dakikalar yaşattı.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Okunan ilahi ve şiirlerinin ardından ‘Peygamber Efendimizi Kimler Tanıyor’ temalı ‘Vefa’ adlı oyunu sahneledi. Öğrencilerin sahnelediği oyun katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlanırken, gösteri solo ve koro halinde okunan ilahilerle devam etti. Gösteri programının sonunda oyuncuları tek tek sahnede tebrik eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı konuşmada, “Bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftasında bu şekilde anılması ve bunun küçük yaşta öğrencilerimizin sahnelemesi güzel bir durum” açıklamasında bulundu.

DAKİKALARCA ALKIŞLADILAR

Program sonunda ise semah gösterisi düzenlendi. Katılımcılar ve protokol mensupları küçük semazenleri dakikalarca alkışladılar.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.