Peryön Trakya'dan iş sağlığı ve güvenliği eğitim

Peryön Trakya ile İstanbul Kültür Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen sertifika proğramları çerçevesinde, katılımcılar İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda bilgilendirildi. Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen eğitim Ülkan Koyuncu tarafından verildi.

Peryön Trakya'dan iş sağlığı ve güvenliği eğitim
10 Temmuz 2007 Salı 08:35

Personel Yönetimi Derneği (Peryön Trakya) Yönetim Kurulu Üyeleri) Levent Gülez, Sacit Ertaş, Metin Telli, Eda Özden ve Nafi Şen, eğitimin son günlerde yaşanılan üzücü olayların hemen ardından verilmesinin önemini vurguladılar. Katılımcılar ise firmalarındaki eksiklikleri ve uygulamaları gözden geçirme imkanı bularak, eğitimin çok faydalı olduğunu dile getirdiler.

Eğitime katılımdan ve katılımcıların performansından çok memnun kalan Eğitimci Ülkan Koyuncu, iş ve işçi sağlığı ile iş güvenliği kavramları, işçi ve işveren açısından konuya yaklaşım, iş kazalarının önlenmesi ve alınacak tedbirler, iş kazalarının nedenleri ve maliyeti, meslek hastalıklarının tanımı ve türleri, yasal hastalıklarının tanımı ve türleri, yasal zorunluluklar, eğitim ve destek programları konularında geniş bilgiler verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.