Peryön'den İnsan Kaynakları Zirvesi

Peryön Trakya Yönetim Kurulu hedeflerini aşarak yeni hedeflere yönelmeye başladı. 1998 yılında kurulan Peryön Trakya Şubesi'nin ilk defa 1. İnsan Kaynakları Zirvesini yapacağı bildirildi.

Peryön'den İnsan Kaynakları Zirvesi
14 Ağustos 2007 Salı 08:21

HER KESİME HİTAP EDECEK

Zirve hazırlıklarının son hızla devam ettiğini belirten Peryön Trakya Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gülez, "Trakya’da Türkiye’nin her yerinden gelecek IK yöneticilerini ve tedarikçilerini bir arada görebilecek olmak, katılımcıları şimdiden heyecanlandırdı. Seçkin konu ve konukları ile göz dolduracak zirveye katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. 'Renklerin Büyüsü/ IK ile Yolculuk' temasının işleneceği zirve de her kesime hitap edilecek ve birbirinden iddialı konu ile konuklar yer alacak. Ayrıca zirvenin yapılacağı akşam Trakya Gecesi düzenlenecek.

Peryön Trakya Yönetim Kurulu olarak 1. İnsan Kaynakları Zirvesi düzenlemenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Zoru başardık. Bu zirve hem bölgemiz hem de zirveye katılacak kişiler için çok önem taşımaktadır. Herkesi bu zirve de buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.