Pilav Gününe maliyet engeli

Uzun yıllardır geleneksel olarak devam eden Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Pilav Günü, bu yıl maddiyata takılarak sekteye uğradı

Pilav Gününe maliyet engeli
24 Haziran 2015 Çarşamba 18:04

 PİLAV GÜNÜ MADDİYATA TAKILDI

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından uzun yıllardan bu yana süregelen Pilav Günü, edinilen bilgilere göre sponsor yetersizliğinden dolayı bu sene yapılamadı. Okul Aile birliğinin sponsorlardan yeterli maddi desteği bulamadıkları için düzenlenemeyen Pilav Günü, Çerkezköy’de bazı kesimlerin tepkilerine neden oldu.

GELENEK BOZULDU

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi mezun ve velileri Pilav Günü’nün düzenlenmemesine olumsuz reaksiyonlar gösterirken geleneğin bozulmasına da sitem ettiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HFZ Velisi - 9 yıl önce
ne maliyeti zihniyet çok can sıkıcı para bir şekilde temin edilirdi
olan bu yılki mezun yavrularımıza oldu
ne kep töreni ne pilav günü
geleneksel falan demeyin bu işe
canımın isterse deyin
bu yılki sorumlunun tavrını gördük
uğraşamam dedi
çok yazık
Avatar
HFZ MAĞDURU - 9 yıl önce
gayet de sponsor bulunduğu halde çok sevgili(!) vekil müdürümüz değerli vaktini bu konuya ayıramadığından yapılamadı. böyle bir rezilliği yalanlarla örtmeye çalışmanız da ayrı bi gülünç duruma düşürüyor hepinizi.