PROJELER BEĞENİLDİ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Meydan Altı Otopark Projesi ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nde yapılması planlanan altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

PROJELER BEĞENİLDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Eylül 2020 Cumartesi 11:34


İlk önce Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay burada Oda Başkanı Ali Bozdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli Mimar Mustafa Kanburoğlu’nun sunumunun ardından Başkan Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi’nin Atatürk ve Öztrak Caddelerinde yapacağı altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında yapımına başlanacak Tam Otomatik Meydan Altı Otopark Projesi’nin detaylarını da paylaşan Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay’a, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, projelerin çok güzel olduğunu belirterek, tam destek verdiler.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ’nin Atatürk ve Öztrak Caddelerinde hayata geçireceği projeleri ve çalışmaları Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay’dan dinleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Meydan Altı Otopark Projesi, tabela ve görüntü kirliliğinin önlenmesi için yapılacak çalışmaların, Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nde yapılacak içme suyu ve yağmur suyu hattı çalışmaları ile Meydan Altı Otoparkı Projesi’nin birbirinden güzel ve değerli olduğunu belirterek, “Projeler gayet güzel. İnşallah esnafımızı mağdur etmeden hayata geçirirsiniz. Projeleri destekliyoruz ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz” dediler.
HERKESİ DİNLEYECEĞİZ
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya destekleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Akay, kısa süre içerisinde Atatürk ve Öztrak Caddesi’ndeki esnaf ve iş yeri sahipleri ile de toplantılar yaparak bilgilendirmelerde bulunacaklarını, bu noktada her kurumun ve kişinin görüş, öneri, düşüncelerine açık olduklarını belirterek, “Ortak akıl ile hayata geçirmeyi planladığımız projelerimize sivil toplum örgütlerinin, odalarımızın, esnaflarımızın, vatandaşlarımızın katkı sunmalarını, fikir, öneri, düşüncelerini bizlerle paylaşmasını istiyoruz. Kısa sürede her iki caddemizde bulunan esnaf ve sanatkarlarımız ve iş yeri sahiplerimiz ile toplantılar yaparak bilgilendirmede bulunacağız ve onların görüşlerini, düşüncelerini alacağız. Bu noktayı ben çok önemsiyorum. Ortak akıl ile hareket ederek projelerimizi geliştirip, hayata geçireceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.