Rağbet Erol'u ziyaret ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yıllık izninin bir kısmını kullanmasından dolayı Belediye Başkanlığına vekalet eden CHP’li Belediye Meclis Üyesi Rağbet Erol’u ziyaret etti

Rağbet Erol'u ziyaret ettiler
27 Ocak 2015 Salı 18:21

 KADIN KOLLARININ ÖNEMİNİ GÖRDÜK

 

Pazartesi günü saat 13.00'da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Vekili Rağbet Erol “Çerkezköy Belediyesi’ni sizlerle beraber emek vererek kazandık. Bizlerin tek hedefi vardı. O da Çerkezköy’de CHP olarak iktidarı kazanmaktı. Bu seçimlerde kadın kollarının ne kadar etkili olduğunu gördük. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın da bu konuda kadın kollarımıza ne kadar değer verdiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

GÜVENİMİZ TAMDIR

 

Yakın bir zamanda yeniden oluşan CHP Kadın Kolları yönetimine başarılar dileyen Erol “CHP’nin daha iyi yerlere gelmesi için var gücünüzle çalışacağınıza güvenimiz tamdır” diye konuştu.

 

BU FIRSAT BİZİ GURURLANDIRIYOR

 

Belediye Başkanı Vahap Akay'ın, Meclis Üyelerine vekaleten koltuk bırakmasının çok iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Erol "Başkanımızın gençlere ve bayanlara bu şekilde fırsat vermesi bizleri gururlandırıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Üyeleri de seçim döneminden bugüne bir ekip ruhu yakaladıklarını dile getirerek "CHP'de kadınların ön planda olmasını ve bunun devamını diledik. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandılar ve ardından ziyaret sohbet şeklinde devam etti.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.