Rahmi Koç müzesine gittiler

Çerkezköy Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve Yönetimi, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında İlçemizde eğitim görmekte olan 40 öğrenci ile İstanbul'da bulunan Rahmi Koç Müzesi'ne gezi düzenledi

Rahmi Koç müzesine gittiler
25 Ekim 2016 Salı 08:53

TARİHE IŞIK TUTAN MÜZE

Çerkezköy Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve Yönetimi, Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu'ndan 20, Mevlana Ortaokulu'ndan 20 öğrenci olmak üzere toplamda 40 öğrenci ile birlikte Türkiye´nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihine ışık tutan ilk büyük müzesi olan Rahmi Koç Müzesini gezdiler.

İNSANOĞLUNUN BECERİSİNE TANIKLIK ETTİLER

Gramofon iğnesinden denizaltıya, röntgen aracından gemi ve uçaklara kadar binlerce objenin bir arada bulunduğu müzede öğrenciler geçmişten günümüze insanoğlunun becerisine, çalışkanlığına ve estetik zevkine tanıklık ettiler.

PROJE DEVAM EDİYOR

Düzenlenen gezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay " İlk gezimiz çok verimli geçti. Öğrencilerimiz çok eğlenmelerinin yanı sıra yeni bilgiler edindiler. Öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları derneğimiz tarafından karşılandı. Bir sonraki gezimizde 80 öğrencimiz Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün araçları ile Müzeyi gezmeye gidecek. Rahmi Koç Müzesi gezi projemiz devam etmektedir" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.