Ramazan davulcuları belirlendi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı boyunca Çerkezköylü vatandaşları sahura kaldıracak olan Ramazan davulcuları belirlendi

Ramazan davulcuları belirlendi
28 Mayıs 2017 Pazar 16:26


GÖREV KİMLİK KARTLARINI ALDILAR
Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından belirlenen Ramazan Davulcularına, görev kimlik kartları dağıtıldı. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Binası önünde yapılan görevlendirmede davulcular mini bir konser verdi. Davulcular 26 Mayıs Cuma gününü 27 Mayıs Cumartesi gününe bağlayan gece itibari ile 9/8 ritmi ile tokmaklarını sahur için vuracak. Davulculardan görevlerini layıkıyla yerine getirmelerini isteyen Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, görevlendirilen davulcuların dışında kimsenin davul çalamayacağını belirtti.
10 MAHALLEDE 13 DAVULCU GÖREV YAPACAK
Ramazan davulcularının boyunlarında Belediye’nin verdiği görev kimlik kartı ile dolaşmalarını isteyen Belediye Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, dağıtılan kimlik kartlarında, davulcuların isim ve soy isimleri ile görevlendirildikleri mahallelerin adının yazılı olduğunu belirttiler. Bu yıl 10 mahallede 13 davulcunun görevlendirildiğini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, davulcuların Ramazan boyunca 9/8 ritmi ile maniler söyleyerek vatandaşları sahura kaldıracağını dile getirdiler. Kimlik kartlarının dağıtılmasının ardından davulcuların her biri Ramazan Davulcuları için Taahhütname Belgesi’ni de imzaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.