Ramazan etkinlikleri başladı

Çerkezköy Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri Çerkezköy Anfi Tiyatro'da düzenlenen semah gösterimi ve Emre Sözmezler konseri ile start aldı.

Ramazan etkinlikleri başladı
03 Temmuz 2014 Perşembe 07:34

SEMAZEN GÖSTERİLERİ VE EMRE SÖNMEZLER KONSERİ SÜRÜYOR
Önceki gün başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kapsamda Kızılpınar ve Veliköy’de de konser ve semazen gösterileri yapıldı. Kızılpınar ve Veliköy’deki konserlerde de Emre Sönmezler sahne alırken, semazen gösterisi vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edildi.
UĞUR BÖCEĞİ YALÇIN ÖZDEN ÇERKEZKÖY'E GELİYOR
Ramazan etkinlikleri kapsamında 'Uğur Böceği' olarak ünlenen Yalçın Özden Tiyatrosu Çerkezköylü vatandaşların karşısına çıkacak. Yalçın Özden'in yazıp, yönettiği ve tanınmış tiyatrocular Suna Yıldızoğlu, Salih Ünal, Selin Bayraktar, Ahu Özden ve Buket Bulut'un rol aldığı 'Direklerarası Kumpanyası' adlı tiyatro oyunu 5 Temmuz 2014 Cumartesi saat 21.30'da Çerkezköy Amfi Tiyatro'da, 6 Temmuz 2014 Pazar saat 21.30'da Kızılpınar Halı Saha'da (Sağlık Ocağı Karşısı) ve son olarak 10 Temmuz 2014 Perşembe saat 21.30'da Veliköy Belediyesi yanında Çerkezköy halkının beğenisine sunulacak.
ÜNLÜ SİHİRBAZ SERMET ERKİN ÇERKEZKÖY'E GELİYOR
Ünlü Sihirbaz Sermet Erkin'in de Çerkezköylülerle buluşacağı etkinlikler 11 Temmuz 2014 Cuma saat 21.30'da Çerkezköy Anfi Tiyatro'da, 12 Temmuz 2014 Cumartesi saat 21.30'da Kızılpınar Halı Saha'da ve son olarak 13 Temmuz 2014 Pazar Veliköy Belediye Meydanı'nda gerçekleşecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazannn - 10 yıl önce
nerde nmustafa karataş nerde ilahi ilahiler güya ramazan programı müzik çalınıyor ezan saatinde eee olacağı buyduu :/