Ramazan gezileri başlıyor

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri 6 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Sultan Ahmet ve Selimiye Cami gezilerine katılmak isteyen vatandaşlar bugünden itibaren Belediye Halk Masalarına müracaat edebilecekler

Ramazan gezileri başlıyor
28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:37

ÜCRETSİZ İSTANBUL VE EDİRNE GEZİLERİ BAŞLIYOR
 
Çerkezköy Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye her gün birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek Çerkezköy Belediyesi tarafından İstanbul ve Edirne’ye düzenlenecek olan geziler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye kültür gezisi düzenliyoruz. Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na 30 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yaptırabilirler” dedi.
 
ARAÇLAR SAAT 14.00’DA HAREKET EDECEK

 
İstanbul ve Edirne’ye Çerkezköy Belediyesi önünden her gün iki otobüsün (Biri İstanbul diğeri Edirne) hareket edeceğini belirten Başkan Akay, “Araçlarımız her gün saat 14.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’nda, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşlarımızı saat 24.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek” diye konuştu.
 
TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ
 
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşlarımızın katılabileceğini ifade eden Vahap Akay, “Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerilerimizi Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün ücretsiz olarak düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.