Refüjden sökülen ağaçlar yeni yerlerine dikildi

Tek yön uygulaması kapsamında Atatürk Caddesi’nden sökülen 7 ağaç Fevzipaşa ve Bağlık Mahallelerindeki yeşil alanlara dikildi

Refüjden sökülen ağaçlar yeni yerlerine dikildi
27 Haziran 2017 Salı 16:13

AĞAÇLARI KENTİMİZDEKİ YEŞİL ALANLARA DİKİYORUZ
Çerkezköy'de 19 Haziran Pazartesi günü itibari ile tek yön uygulamasına geçildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Nüfus artışı ile birlikte ortaya çıkan trafik sorunun çözümü için başlattığımız tek yön uygulaması kapsamında, Atatürk Caddesi orta refüjünden söktüğümüz ağaçları, kentimizdeki yeşil alanlara dikiyoruz. Bugüne kadar sökülen 7 ağaçtan 3’ü Bağlık Mahallemizde tamamlanmak üzere olan Taziye Evi ve Mahalle Evi’nin bulunduğu alana, kalan 4’ü de Fevzipaşa Mahallemizde Namık Kemal Bulvarı ile Şafak Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan yeşil alana dikildi” dedi.
YEŞİL ALAN OTOPARK GİBİ KULLANILIYORDU
Fevzipaşa Mahallesi Şafak Sokak’ta bulunan yeşil alanın yıllardır otobüs ve kamyonlar tarafından otopark gibi kullanıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bölge sakinleri bu durumdan şikayetçiydi. Atatürk Caddemizden sökülen ağaçları buraya diktikten sonra, bölgeye güzel bir yeşil alan kazandırmış olduk” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.