Rektör'den heyecanlandırıcı vaad

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, Prof. Dr. Suavi Ahi Paşaoğlu, Doç. Dr. Alpay Ekimler ve Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Erbay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncel Çetin'ni ziyaret ederek, üniversite sanayi işbirliğini daha da geliştirmeyi ve arttırmayı hedeflediklerini ifade ederek, kendilerine Ticaret ve Sanayi Odası'nın destek olmasını istediler.

Rektör'den heyecanlandırıcı vaad
31 Ağustos 2007 Cuma 09:41

Buna kendilerininde canı gönülden istediğini belirten Ç.T.S.O. Başkanı A. Tuncel çetin, Rektörden Çerkezköy'e fakülte sözü vermesini ısrarla istedi. Bunun üzerine Rektör Nizamettin Şenköylü, ilçeye 1000 ile 1500 öğrenci kapasitesinde 4 yıllık yüksek öğretim kurumu kurulması için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Namık kemal Üniversitesi'nin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'na yaptığı ziyaretle ilgili geniş haber ve yorumları Pazartesi günkü sayımızda bulabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.