Rölyef Sanatı Sergisi kokteyli

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, düzenlediği basın toplantısında 26 Mayıs Salı günü saat 15.00’da düzenlenecek olan Rölyef Sanatı Sergisi kokteyliyle ilgili bilgiler verdi

Rölyef  Sanatı Sergisi kokteyli
24 Mayıs 2015 Pazar 23:16

 “VATANDAŞLARIMIZIN TEŞRİFLERİ BİZİ ONURLANDIRIR”

26 Mayıs 2015 Salı günü saat 15.00’da Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Çerkezköy Kent Konseyi işbirliği ile hazırlanan ‘Rölyef Sanatı Sergisi’nin açılış kokteyline tüm Çerkezköy Halkını davet eden Serkan Karagöz; “Vatandaşlarımızın sergimize teşrifleri bizi onurlandırır diye konuştu.”

“SERGİYE SALİHOĞLU VE ALBAYRAK DA KATILACAK”

‘Rölyef Sanatı Sergisi’ hakkında detaylı bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz; “Göreve geldiğimizden bu yana pek çok faydalı kurslar yaptık, birçoğu da hala devam ediyor. Fazla rağbet gören kurslarımızdan biri de rölyef kursumuzdu. 50 – 60 arası hanım arkadaşımızın katılım gösterdiği bu kursumuzda arkadaşlarımız çok güzel eserler meydana getirdiler. Haklı olarak da yaptıkları bu güzel eserleri sergilemek, taçlandırmak istediler. Bizler de Çerkezköy Kent Konseyi Binamızın bahçesinde kokteyl şeklinde bir rölyef sanatı sergisi düzenleyelim dedik. Sayın Valimizi ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı davet ettik ve katılacaklarını söylediler.” ifadelerini kullandı.

“TÜM ÇERKEZKÖY HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Sergiye tüm Çerkezköy halkını davet eden Karagöz; “Sergimizde yaklaşık olarak 350 adet tablo sergilenecek. Satın almak isteyen vatandaşlarımız olursa yapılan çalışmaları uygun bir fiyata satın da alabilirler. Bu güzel kursumuzla ilgili olarak, Çerkezköy için, Çerkezköy Kent Konseyi’nde güzel bir final yapmak istiyoruz. 26 Mayıs Salı günü saat 15.00’da kokteylle açılacak olan sergimize tüm Çerkezköy halkı davetlidir.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.