Rotary Başkanlar Kurulu toplantısı Çerkezköy’de gerçekleştirildi

1.Grup Trakya Rotary Kulüpleri bu ayki Başkanlar Kurulu toplantısını Pasha Otel’de gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantı sonunda ise Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Ebru Sanatçısı Atilla Can, katılımcılara Ebru sanatının inceliklerini anlatırken daha sonra katılımcılar ile birlikte resim yaptı

Rotary Başkanlar Kurulu toplantısı Çerkezköy’de gerçekleştirildi
01 Mart 2015 Pazar 18:23

 PROJELERDEN BAHSEDİLDİ

 

Çerkezköy Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Aydın Kırıklar ev sahipliğinde Çerkezköy Pasha Otel’de gerçekleştirilen 1. Grup Trakya Rotary Kulüpleri Başkanlar Kurulu Toplantısı’na katılım yoğun oldu. Toplantıda Trakya Rotary Kulübü Başkanları bugüne kadar yaptıkları ve yapacakları projelerden bahsetti.

 

BİRLİKTE RESİM YAPTILAR

 

Toplantının sonunda, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcı ve Ebru Sanatçısı Atilla Can, toplantıya katılan konuklara ebru sanatını, ebru sanatının inceliklerini anlatırken daha sonra ise konuklar ile birlikte resim yaptı. Yapılan resimler Atilla Can tarafından gelen konuklara hediye edildi.

 

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Aydın Kırıklar, toplantıya katılanlara teşekkür ederken “Uluslar arası Rotary Kulübü bir sivil toplum kuruluşu olup, amacı ve parolası kendinden önce insanlığa hizmettir. Bu ay Çerkezköy’de yapılan 1. Grup Trakya Rotary Kulüpleri Başkanlar Kurulu Toplantısına katılan, Guvernör Yardımcımız Ali Doğan ve Sevgili Eşi Seçil’e,  GD Guvernör Yardımcımız Murat Dönmez ve Eşi Hamiyet hanıma,  GD Guvernör Yardımcımız Tarkan Benli ve Eşi Melike hanıma,Edirne R.K.Başkanı Cengiz Tuğlu ve eşi Özlem hanıma, Çorlu R.K.Başkanı Hakan Cem Yurtsever ve Eşi Özlem hanıma, Silivri R.K.Başkanı Burçin Sarısaltıkoğlu ve eşi Emre hanıma, Üstat Rotaryenler; Hüseyin Benli ve eşi Şerife hanıma, Namık Eren ve Eşi Selma hanıma, GDB İrfan Ermeydan’a, adını hatırlayamadığım Rotaryen dostlarımıza, Kulübümüzün değerli üyelerine ve sevgili eşlerine, sevgili çocuklarımıza, müzisyenlerimiz ve Otel personeline, özellikle Ebru Sanatçısı Sayın Atilla Can’a katılımları ile bizi mutlu ettikleri için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.