Saadet Partisi terörü kınadı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan katliamın ardından Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu adına İlçe Başkanı Mehmet Kalyon basın açıklaması gerçekleştirdi. Kalyon yaptığı açıklamada, “Irkçı emperyalizmin temsilcisi olan batı dünyasının yıllardır ülkemizde oynadığı oyunlara bir yenisini daha eklendi. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve sükunete davet ediyorum” dedi

Saadet Partisi terörü kınadı
22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:58

 BİRBİRİMİZE DÜŞMEYELİM

 

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, yaptığı basın açıklaması ile Şanlıurfa’nın Sruç İlçesinde meydana gelen katliam olayını değerlendirdi. Kalyon konuşmasında, “Karanlık ellerin ülkemizi uçuruma sürüklemek amacı ile yine kirli tezgahlar düzenleniyor. Yine hiç tasvip etmediğimiz bazı olaylar olmuş ve insanlar hayatını kaybetmiştir. Irkçı emperyalizmin temsilcisi olan batı dünyasının yıllardır ülkemizde oynadığı oyunlara bir yenisini daha eklendi. Vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve sükunete davet ediyorum. Birbirimize düşmeyelim” açıklamasında bulundu.

 

İNSANLIK DIŞI OYUNLARDIR

 

Kalyon konuşmasının devamında ise, “Bu oyunların insanlarımızı birbirine düşürmek için oynanmış insanlık dışı oyunlar olarak görüyoruz. Farklı siyasi görüşteki vatandaşlarımızı birbirine kırdırmak, birbirine düşman etmek ve sonuçta güzel ülkemizi bölmek için ırkçı emperyalist ve kapitalist batı dünyasının yüzyıllardır aktif bir rol oynadığı apaçık ortadadır” dedi.

 

FAİLLERİN BULUNUP CEZALANDIRILMASI GEREKİYOR

 

76 milyon ülke evladının farklı siyasi görüş ve mezheplere mensup olmasının ayrım sebebi olmadığını ifade eden Mehmet Kalyon, “bu durumun bir zenginlik olarak algılanmasının ve kavga için değil birlik olmak için sebepler aranmasının bütün insanlığın saadeti için gereklidir. Aziz milletimiz güvenlik güçlerimize güvenmeli ve onlara yardımcı olarak faillerin bulunup cezalandırılması yönünde hareket etmelidir” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.