Şaban Kardeş bağımsız aday oldu

1 Nisan Pazar günü yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine üç gün kalmasına rağmen, Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şaban Kardeş de 6. Grup’tan bağımsız adaylığını açıkladı.

Şaban Kardeş bağımsız aday oldu
30 Mart 2018 Cuma 17:03

1 NİSAN 1 İNSAN
ÇTSO seçimlerinin sadece iki kişinin tekelinde olmadığını ifade eden Kardeş; “Ben 1994 yılından beri bu Oda’nın üyesi bir insan olarak benim gibi düşünen yüzlerce Oda üyesi olduğuna inanıyorum. Bu nedenle bugün ÇTSO önünde, ‘1 Nisan 1 İnsan’ sloganıyla bağımsız adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.
DİĞER ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Kardeş, aday olmasındaki en büyük etkeni Çerkezköy’e yapılması planlanan termik santrale karşı ÇTSO Yönetiminin sessiz kalması olarak niteledi. 1 Nisan’da kendisi gibi düşünen her Oda Üyesini Kırmızı Beyaz listeye oy vermeye çağıran Kardeş, diğer adaylara da başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.