Şafak operasyonu

Suç ve suçlularla mücadelede göstermiş olduğu kararlılık, olayların üzerine gidişi ve olayları takip ederek sonuçlandırması ile kamuoyunun takdirini kazanan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, gece gündüz ayrımı yapmadan operasyonlarını sürdürüyor.

Şafak operasyonu
16 Şubat 0008 Cumartesi 00:00

SABAH 05.00'TE OPERASYON DÜZENLENDİ

Kanunsuz ve illegal olan her olayın üzerine sonuna kadar giderek olayları çözen, suçluların peşini Türkiye'nin çeşitli illerine kadar giderek yakalayan ve suç-suçlu ile göstermiş olduğu kararlılıktan geri adım atmayan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz gün sabaha karşı bir çok eve baskın düzenleyerek yeni bir operasyon gerçekleştirdi.

Çerkezköy Asayiş Ekipleri tarafından daha önce Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı'na bildirilerek, gerekli yasal izinlerin alındığı 40 kadar kişinin evine geçtiğimiz sabaha karşı Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte eş zamanlı operasyon düzenlendi.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığının belirlemiş olduğu ve hakkında tahkikat yaptığı 40 kadar kişinin evine geçtiğimiz sabaha karşı saat 05.00'de operasyon düzenleyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin yapmış oldukları eş zamanlı operasyonda çok sayıda ruhsatlı ve ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Sabaha karşı saatlerinde evlerinde polis ve jandarma ekiplerini gören silah sahipleri şaşkınlıklarını bir süre üzerlerinden atamazlarken, çok sayıdaki pompalı tüfek, tabanca ve bunlara ait fişeğine de el konuldu.

Operasyon sırasında yaklaşık 40 kişi de göz altına alınırlarken olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğü ve operasyonların gerektiği taktirde devam edeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.