Sağlık birimi yeni yeri için gün sayıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından eski Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarlığı karşısında bulunan otopark üzerinde yapılan Sağlık Biriminin iç ve dış cephe çalışmaları tamamlandı. Doğalgaz bağlantısının ardından Birkaç gün içinde faaliyete geçecek olan Sağlık Biriminde vatandaşlar hem tansiyonlarını ölçtürebilecek hem de iğnelerini yaptırabilecekler

Sağlık birimi yeni yeri için gün sayıyor
11 Ekim 2015 Pazar 22:49

 BİRKAÇ GÜNE AÇILIYOR

Eski Gazi Osman Paşa mahallesi Muhtarlığı karşısında bulunan açık otopark üzerinde yapımı tamamlanan Çerkezköy Belediyesi Sağlık Birimi binası birkaç güne kadar halkın hizmetine açılacak. Prefabrik olarak tek katlı yapılan 122 metrekarelik Sağlık Biriminde dört oda bulunuyor. Yapımı tamamlanan binanın sadece doğalgaz bağlantılarının kaldığı ifade edildi.

VATANDAŞLARIMIZA KOLAYLIK SAĞLANMIŞ OLUYOR

Sağlık birimi binasının birkaç gün içinde hizmete açılacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sağlık birimi binamızda dört oda yer alacak. Bir tanesi doktor odası, bir tanesi muayene odası, sağlık çalışanlarının yer alacağı alan ve bekleme salonu olarak hizmet verecek. Sağlık Birimini oraya yapmamızın amacı o kısımda bulunan vatandaşlarımıza sağlık ocakları uzak kalıyordu. Bizlerde yeni yaptığımız sağlık birimi binamız ile vatandaşlarımıza kolaylık sağlamış olacağız” dedi.

GEREKLİ SAĞLIK HİZMETLERİNİ YAPTIRABİLECEKLER

Belediye Başkanı Akay konuşmasının sonunda ise, “Sağlık Birimi binası hizmete girdikten sonra halkımız mesai saatleri içinde istedikleri gibi tansiyon ölçtürme, iğne ve pansumanlarını rahatlıkla bu yeni hizmet binamızda yaptırabilecekler" açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.