Sağlık Müdürü Akbulut’tan İrmet’e hayırlı olsun ziyareti

Kısa bir süre önce açılarak hasta kabulüne başlayan Özel İrmet Hastanesi'ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde birim ve üniteleri gezerek, hastanede bulunan 128 kesit Somatom Tomografi cihazını da inceledi.

Sağlık Müdürü Akbulut’tan İrmet’e hayırlı olsun ziyareti
19 Ağustos 2014 Salı 07:03

BİRİM VE ÜNİTELERİ GEZDİLER
Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut da, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak ile birlikte İRMET Hastanesi’ne gelerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Müdürü Alper Atasoy tarafından karşılanan Akbulut ve Palak, kısa bir sohbetin ardından hastanedeki birim ve üniteleri gezdi.
YENİLİKLER HAKKINDA BİLGİ VERDİLER
Hastanenin Kardiyoloji Bölümü’nü gezen Akbulut ve Palak’a, hastanede bulunan 128 kesit Somatom Tomografi cihazı hakkında bilgi veren Başhekim Türker, hastanedeki yenilikler hakkında İl Müdürü Akbulut ve İlçe Müdürü Palak'ı bilgilendirdi. Ziyaret, sağlık alanında Çerkezköy’deki gelişmelere ilişkin sohbetlerle devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.