Sağlık Ünitesi'nden 1050 kişi faydalandı

Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Belediyesi bünyesinde kurulan Sağlık Ünitesi'nde 2007 yılının geride bıraktığımız yaklaşık 7.5 ayı içerisinde toplam 1050 hastaya sağlık hizmeti verildi.

Sağlık Ünitesi'nden 1050 kişi faydalandı
20 Ağustos 2007 Pazartesi 08:26

Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Sağlık Ünitesi'nden yararlananların büyük bir kısmının ihtiyaç sahibi ve sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşlar olduğunu belirtilerek, geride kalan7.5 boyunca dışardan gelen hastalara serum, enjeksiyon, pansuman dikiş alımı ve tansiyon ölçümleri gibi tıbbi müdahalelerin yapıldığı belirtildi.

SAYI YIL SONUNA KADAR ARTAR

Dışarıdan gelen hastalara serum, enjeksiyon, pansuman dikiş alımı ve tansiyon ölçümleri yapıldığını söyleyen Belediye Sağlık İşleri yetkilileri, "Elimizden geldiğince durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın mağdur olmamasına çalışıyoruz" şeklinde açıklamada bulundular.

Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri yetkilileri sağlık kuruluşlarından yararlanabilmek için gerekli hiçbir sosyal güvencesi olmayan vatandaşların da Yeşil Kart almalarına yardımcı olan Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri yetkilileri, hiçbir sağlık güvencesi olmayan vatandaşlara da hizmet verdiklerini belirttiler.

Geride bıraktığımız 7.5 ay itibarı ile dışarıdan gelen toplam hasta sayısının 1050 olduğunu belirten Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri yetkilileri bu sayının yıl sonuna kadar artacağını ve 1.500'ü geçmesini tahmin ettiklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.