Sakatlar Derneği’nde neler yaşanıyor?

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi’nin kararıyla Çerkezköy Sakatlar Derneği’nde yapılması gereken olağanüstü kongre çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle gerçekleştirilemedi. Kongreye katılmak üzere toplanan dernek üyeleri, mevcut yönetimin kongreye gelmediğini belirterek tepki gösterdiler.

Sakatlar Derneği’nde neler yaşanıyor?
29 Nisan 2019 Pazartesi 15:51

YETERLİ SAYIYA ULAŞILAMADI
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy temsilciliğinde olağanüstü kongre kararı alınmıştı. Alınan olağanüstü kongre kararının ardından TSD Çerkezköy temsilciliğine aday olan Ahmet Açıkgöz, olağanüstü kongre kararının sadece genel merkezin web sitesinde yayınlandığını, Çerkezköy’deki yönetimin kongre ile ilgili üyelerine herhangi bir duyuru yapmadığını söyledi. Üyelerin bilgilendirilmemesi nedeniyle kongrenin yeterli sayıya ulaşmadığını belirten Açıkgöz, mevcut yönetimin de kongreye katılmadığını belirtti.
YÖNETİM KONGREYİ NEDEN ÜYELERE DUYURMADI?
Mevcut yönetimin kongre kararını üyelere duyurmamasının gerekçesi henüz merak edilirken temsilciliğe aday olan Açıkgöz, “İnsanlar yanlış yönlendiriliyor. Şimdi çoğunluk sağlanamadığı için kongre gerçekleşmedi. Ama bu kongre ikinci bir tarihe ertelenecek. Fakat kongrenin yapılacağı ikinci tarih belli değil. Bizim isteğimiz ikinci tarihin belirlenmesi. Biz engellilerin hayatını kolaylaştırmak istiyoruz, koltuk derdinde ve rant peşinde değiliz. Genel Merkez, kongrenin duyurusunu yapmasına rağmen, kongreyle ilgili ne üyeler bilgilendirilmiş ne de evraklar hazırlanmış durumda. Yönetime girmek isteyenlerin dilekçe vermesini istiyorlar” ifadelerinde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.