Samsunlular Derneği açılıyor

2012 yılında kurulan ve bir süre Gazi Osman Paşa Mahallesi Aliağa Sokak’ta hizmet veren Çerkezköy Samsunlular Derneği Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı No:82 adresine taşındı. Yeni yerine taşınan Çerkezköy Samsunlular Derneği yarın saat 14.30’da görkemli bir açılış töreni düzenleyecek

Samsunlular Derneği açılıyor
18 Mayıs 2013 Cumartesi 08:32

Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin açılışının yarın saat 14.30’da yapılacağını belirten Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram, “Yöresel sanatçılarımız İzzet Aktaş ve Zeynep Çelebi’nin de renk katacağı açılışa bölgemizde yaşayan tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.
GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ OLACAK
Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin açılışında yöresel davul ve zurna ekiplerinin, kemençe ve folklor ekiplerinin de sahne alacağını ve yöresel yemekler ve tatların Samsunluların ve açılışa katılan konukların beğenisine sunulacağını belirten Dernek Başkanı Enver Bayram, “Açılışımıza Samsun Milletvekillerimizi, Belediye Başkanlarımızı ve bölgedeki siyasiler ile bürokratları davet ettik. İnşallah hep birlikte Samsunlulara yakışır bir açılış gerçekleştireceğiz” ifadesini kullandı.
HERKES DAVETLİ
Açılışa bölgemizde yaşayan tüm hemşerilerini davet eden Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkan Yardımcısı Nami Kalan ve Muhasip Mustafa Boz da, “Bu mutlu ve özel günümüzde Samsunlu hemşerilerimizin bizleri yalnız bırakmayacağına ve açılışımıza iştirak edeceğine yürekten inanıyoruz” diye konuştular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.