Şapka çıkartılacak davranış

Saray Kaymakamlığı tarafından yapılan örnek bir uygulama ile Babalar Günü'nde, babası vefat etmiş çalışkan ve zeki öğrenciler ödüllendirildi. Saray Kaymakamlığı'nın ilçede bulunan ve babası vefat etmiş çalışkan öğrencilere mektup ile sorduğu "Babanız yaşamış olsaydı, babanızdan karne hediyesi olarak ne isterdiniz?" sorusuna cevap veren öğrencilere toplam 6 adet bilgisayar hediye edildi.

Şapka çıkartılacak davranış
23 Haziran 2011 Perşembe 00:00

BİLGİSAYARLAR TESLİM EDİLDİ
Saray Kaymakamlığı'nın yaptığı örnek ve güzel uygulama yetim çocukların yüzünü güldürürken, 6 adet masa üstü bilgasayar Kaymakamlık yetkilileri tarafından çocukların ailelerine teslim edildi.
BABANIZ YAŞASAYDI HEDİYE OLARAK NE İSTERDİNİZ?
Saray Kaymakamlığı'nın sorduğu "Babanız yaşamış olsaydı, babanızdan karne hediyesi olarak ne isterdiniz?" sorusuna cevap veren öğrencilerden 6 tanesine eğitim ve öğretimlerine yardımcı olması için masa üstü bilgisayar hediye eden Saray Kaymakamlığı, yetim çocukların Babalar Günü'ndeki burukluğunu da bir nebze olsun giderdi.
TOPLAM 7 ÇOCUK SEVİNDİRİLDİ
Saray 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan 5 öğrenciye ve Ali Naki Erenyol Lisesi'nden 2 öğrenciye kendilerini geliştirmeleri ve derslerine yardımcı olması amacı ile Saray Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracı ile hediye edilen bilgisayarları alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, bilgisayarları hediye eden Saray Kaymakamlığı'na da teşekkür etmeyi unutmadılar. Bilgisayar ödülü hediye edilen iki çocuğun kardeş olması nedeni ile hediye edilen bilgisayar sayısının 7 yerine 6 olarak gerçekleştiği de öğrenildi.
70.5 BİN TL YARDIM DAĞITILIYOR
Öte yandan Saray Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile 381 kişiye (aileye) toplam 70.550,00 TL nakdi yardımların müstahak kişilere ödenmesine Halk Bankası Saray Şubesi aracılığı ile başlandı. Yardımların ailenin ihtiyacına göre 150 TL ile 250 TL arasında değiştiği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.