Şarap ve zeytin sektörü en iyi dereceye gelmeli

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy İlçesinde faaliyet gösteren zeytin işleme ve şarap üreticileri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Şarap ve zeytin sektörü en iyi dereceye gelmeli
03 Ocak 2018 Çarşamba 14:26

ZEYTİN İŞLEME VE ŞARAP ÜRETİCİLERİYLE TOPLANILDI
Toplantıya Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz ile zeytin işleme ve şarap üreticileri katıldı.
YAPILACAK DESTEKLER ELE ALINDI
Toplantıda zeytin işletmecileri ve şarap üreticilerinin zeytin karasuyu arıtımı ve şarap endüstrisi atık suyu hakkında öneri ve talepleri dinlenerek 2017 yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Toplantıda ayrıca 2018 yılında zeytin işleme ve şarap üreticilerine yapılacak destekler de ele alındı.
DERTLERİNİ EN İYİ BİLENLERDENİM
Değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Kadir Albayrak, “Ben şarap ve zeytin üreticilerinin derdini en iyi bilen insanlardan biriyim. Hem şarap hem de zeytin sektörünün en iyi dereceye gelmesini, böylece Şarköy’ü kalkındırmasını istiyorum. Bundan sonra ayda bir toplantı yapacağız. Neredeyiz, ne yapacağız göreceğiz.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.