Saray Belediyespor fırtına gibi

Bu sezon 1. Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Saray Belediyespor hazırlıklarına doludizgin devam ediyor. Hafta sonu deplasmanda Muratlı Sevindiklispor’la karşılan Saray Belediyespor rakibini 6-0 yenerek, sezona hazır olduğunu gösterdi.

Saray Belediyespor fırtına gibi
16 Eylül 2014 Salı 07:41

Hazırlık maçında deplasmanda Muratlı Sevindiklispor’la karşılan Saray Belediyespor maç boyunca sergilediği etkili oyunla rakibini 6-0 yenmeyi bildi.
Saray Belediyespor karşılaşmaya şu kadro ile çıktı:
Recep, Hüseyin(Hakan), Oğuz(Hakan), Orçun, Semih, Ferhat, Sefa, Akın, Bora, Fatih, Samuel(Batuhan), Bahadır, Serdar, Ahmet, Ümit, Batıkan, Samet.

İLK YARIDA GOLLER SAMUEL’DEN GELDİ

Maça hızlı başlayan Saray Belediyespor, organize ataklarla rakip kalede gol aramaya başladı. Aradığı golü 24. dakikada Samuel’in ayağından bulan Saray Belediyespor, 41. Dakikada Samuel’in ayağından bir gol daha bularak ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI GOL YAĞMURU
İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan Saray Belediyespor 47. Dakikada Sefa’nın golüyle farkı 3’e çıkardı. Bu devrede Fatih(55.dk), Hüseyin (68.dk) ve Berkay’ın(75. dk) attığı goller skoru 6-0’a taşıyan Saray Belediyespor, maçın kalan kısmında raht bir oyun sergileyerek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

İYİ BİR GOLCÜ ALACAĞIZ
Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Saray Belediyespor Antrenörü Kemal Özmen, takımın iyi durumda olduğunu belirterek, Şuan %50 kapasitede oynuyoruz. Lig başlayana kadar kondisyonumuzu artırarak daha iyi duruma geleceğiz. Takıma forvete ve kaleye olmak üzere iki takviye daha yapmak istiyoruz. Özelikle iyi bir golcü almamız gerekiyor. Bu yöndeki girişimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.