Savessa döner Vatan Caddesi üzerinde açıldı

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde hizmete giren Savessa döner ve kahvaltı salonunun açılışını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın yaptı. Açılış töreninde konuşan Başkan Mandalı, “yeni açılan işletme inşallah bol kazanç ile işlerinde başarılı olur. Kapaklı Tekirdağ'ın en çok göç alan İlçesi durumunda şuan ve bu durum işletmelerinin fazla olmasını da yanında getiriyor” dedi

Savessa döner Vatan Caddesi üzerinde açıldı
17 Eylül 2014 Çarşamba 07:15

HİJYENLİ BİR ŞEKİLDE SERVİS EDİLECEK
Savessa döner ve kahvaltı salonu Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Kapaklı Vatan Caddesi üzerinde hizmete giren Savessa Döner ve Kahvaltı Salonu işletme sahipleri Saliha Aydın ve Emine Karagülle işletmelerinde döner, sulu yemek çeşitleri, kahvaltı, çorba çeşitleri ve ızgara çeşitlerinin Kapaklı halkına hijyenli şekilde servis edileceğini ifade ettiler.

İNŞALLAH BOL KAZANÇ ELDE EDERLER
Yeni işletmenin açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Vatan Caddesi üzerinde güzel bir mekan oldu. İnşallah bol kazanç ile işlerinde başarılı olurlar. Kapaklı Tekirdağ'ın en çok göç alan İlçesi durumunda şuan. Bu durum işletmelerinin fazla olmasını da yanında getiriyor. Bu iş yerinin de işletmecisi olan iki bayan kardeşimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.