Seçim temsilcisi Halimoğlu soydaşlarını sandığa davet etti

5 Ekim’de Bulgaristan’da yapılacak olan erken genel seçimde oy kullanacak olan çifte vatandaşlar Çerkezköy Gazi Osmanpaşa İlkokulu, Kapaklı Sanayiciler İlkokulunda oy kullanabilecekler. Tekirdağ’da genelinde yaşayan yaklaşık 3 binin üzerindeki tüm soydaşlarını sandığa davet eden Seçim temsilcisi Şevket Halimoğlu, “Bulgaristan’da ki tüm soydaşlarımızın hakları için Türkiye’de olan herkes sandığa gitmelidir. Haklarımızı korumamızın yolu sandıktan geçiyor” dedi

Seçim temsilcisi Halimoğlu soydaşlarını sandığa davet etti
01 Ekim 2014 Çarşamba 08:11

OY VERME İŞLEMİ SAAT 06.00-19.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK
Bulgaristan’da yapılacak olan erken seçimde Tekirdağ’dan oy kullanacak çifte vatandaşlar Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da oy kullanabilecek. Komşu ülkemiz olan Bulgaristan’da erken genel seçim 5 Ekim tarihinde yapılacak. Türkiye’de de Bulgar ve Türk çifte vatandaşlığı olanlarında oy kullanacağı seçimde Tekirdağ’da bulunan seçmenler Çerkezköy, Saray ve Kapaklı’da oy kullanabilecek. Oy verme işlemi sabah saat 06.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak.

TEKİRDAĞ GENELİNDE 17 SANDIK KURULACAK
Yapılacak seçim ile ilgili açıklama yapan seçim temsilcisi Şevket Halimoğlu, “Çerkezköy’de oy kullanacak seçmen soydaşlarımız Çerkezköy Gazi Osmanpaşa İlkokulunda, Kapaklı’da oy kullanacaklar ise Kapaklı Sanayiciler İlkokulunda oylarını kullanabilecekler. Çerkezköy ve Kapaklı’da yaklaşık 3 bin üzerinde seçmenimiz var. Tekirdağ genelinde 17 sandık olacak ve soydaşlarımızın haklarını korumak adına bütün seçmenlerin sandığa gitmelerini istiyoruz” dedi.

DERNEĞİMİZE BAŞVURABİLİRLER
Şevket Halimoğlu oy kullanacak seçmenlerin Çerkezköy’de ki Balkanlılar Derneği’ne başvurabileceklerini ifade ederek, “Çerkezköy’de yaşayan soydaş seçmenlerimiz oy kullanmadan önce bizlere uğrayabilir. Aynı şekilde Kapaklı’da ki seçmenlerimizde Kapaklı’da bulunan Yüksel Kıraathanesi’ne başvurabilirler” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.