Seçmen kağıtlarınızı alabilirsiniz

Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu, 10 Ağustos’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turu öncesinde ‘Seçmen bilgi kağıtlarını’ muhtarlara gönderdi. Vatandaşlar mahalle muhtarlıklarına uğrayarak nerede oy kullanacaklarını gösteren seçmen pusulalarını alabilir

Seçmen kağıtlarınızı alabilirsiniz
25 Temmuz 2014 Cuma 07:24

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanabilmek için gerekli olan ‘Seçmen Bilgi Kağıdı’ mahalle muhtarlarına gönderildi. Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu 22 Temmuz 2014 tarihinde seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımını gerçekleştirdi. Yetkililer, vatandaşların mahalle muhtarlarına giderek oy kullanacakları seçmen bilgi formlarının bulunduğu pusulaları muhtarlarından alabileceğini bildirdi.
4 AĞUSTOS SON GÜNÜ
İlçe Seçim Kurulu’nun Salı günü muhtarlıklara dağıtmaya başladığı Seçmen Bilgi Kağıtları’nın alınmasında son gün ise 4 Ağustos 2015 tarihi olarak belirlendi. 4 Ağustos’a kadar seçmen bilgi kağıtları mahalle muhtarlıklarında seçmenlere dağıtılabilecek. Bu arada Çerkezköy’de seçmen sayısı 78 bin 102 olarak bildirildi. Çerkezköylüler 203 sandıkta oy kullanacak. Çerkezköy’de bir başka sandık ise cezaevine kurulacak. Kapaklı İlçe Seçim Kurulu’ndan edindiğimiz bilgilere göre ise Kapaklı’da 59 bin 787 seçmen bulunuyor. Ve bu seçmenler 158 sandıkta oy kullanacak.
Son olarak İlçe Seçim Kurulu, seçim takvimine göre propaganda günlerini de belirledi. Çerkezköy’de Halk Pazarı’nın yapıldığı Perşembe ve Pazar günleri Belediye Meydanı propaganda için partiler tarafından kullanılırken, diğer günlerde ise Halk Pazarı Meydanı kullanılacak. Çerkezköy’de HDP, AKP ve CHP propaganda için talepte bulunurken, Kapaklı’da ise MHP, HDP, AKP talepte bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.