Şehit aileleri iftarda bir araya geldi

Kapaklı Ülkü Ocakları yönetimi tarafından Şehit ailelerine Golden Palas Otel’de iftar programı düzenlendi.

Şehit aileleri iftarda bir araya geldi
09 Temmuz 2014 Çarşamba 07:28

KATILIM YOĞUN OLDU
Şehit Ailelerine yönelik Kapaklı Ülkü Ocakları yönetimi tarafından İftar programı organize edildi. Golden Palas Otel’de düzenlenen iftar programına MHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Koray Önsel, Saray MHP İlçe Başkanı Hakan Özgün, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, Ülkü Ocakları Üyeleri ile şehit aileleri katıldı.
BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇTILAR
Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan iftar programında yaptığı konuşmada, “Ayların en güzeli olan Ramazan ayında, ailelerin en güzellerini ağırlamayı arzu ettiğimiz için böyle bir iftar programını düzenleyerek bizler için değerli olan şehit ailelerini bir araya getirdik” dedi. Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından partililer şehit aileleri ile birlikte oruçlarını açarak birlikte yemek yediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.