Şehitler anıldı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar için ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de anma programı düzenlendi

Şehitler anıldı
12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:47

ÇERKEZKÖY ŞEHİTLİĞİ’NDE DÜZENLENDİ
İstasyon Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’na Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Edip Emre Gürol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Müftüsü Vehbi Bardakçı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gaziler, şehit aileleri, muhtarlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
ŞEHİTLERİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKILDI
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’nda, daha sonra Çerkezköy Müftüsü Vehbi Bardakçı tarafından dualar edildi. Duaların yapılmasının ardından tüm katılımcılar Çerkezköy Şehitliği’nde bulunan şehit kabirlerine karanfil bıraktı. Şehitlerin kabirleri başında dualar edilmesinin ardından Çerkezköy Şehitliği’ndeki anma programı sona erdi. Daha sonra ise Merkez Osmanlı Camii’nde şehitler için mevlit okutuldu. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Osmanlı Camii'ndeki mevlit programının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.      
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.