Sel nedeniyle kriz masası kuruldu

Çerkezköy'de öğleden sonra etkili olan sağanak yağış nedeniyle başta Kızılpınar olmak üzere mahallelerde yer yer sel baskınları yaşanırken, Çerkezköy Belediyesi tarafından bir kriz masası oluşturuldu. Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı değerlendirmede "2 adet ihbar aldık. 3 ailemiz mağdur durumda. Ekiplerimiz hala çalışıyor. Mağdur olan vatandaşlarımızın tüm mağduriyetleri giderilecek" dedi

Sel nedeniyle kriz masası kuruldu
09 Haziran 2017 Cuma 17:57

2 gündür etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle Çerkezköy'de sel baskınları meydana geldi. Aniden bastıran yağmur nedeniyle sel basan yerlere Belediye ekipleri yönlendirilirken Belediye Başkanı Vahap Akay'da sahaya çıkarak çalışmalara katıldı.



KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

Çerkezköy Belediyesi'ne bağlı ekipler, Başkan Akay'ın başkanlığında kurulan kriz masasında bir araya geldi. Zabıta biriminde kurulan kriz masasında son durum değerlendirmesinde bulunan Başkan Akay, "Aniden bastıran sağanak yağışın ardından vatandaşlarımızdan 32 adet ihbar aldık. Kızılpınar Mahallesi ve Çaylak Sokak'ta ikamet eden 3 ailemizin evini su bastı. Mağdur olan ailelerimizin tüm mağduriyetleri giderilecek. Geçtiğimiz yıllarda meydana gelen sel baskınlarında sorun yaşanan alanlardan İmar sitesi ve yapımı tamamlanan kollektör hattında şu an için bir problem görülmüyor. Ekiplerimiz fotoğraf ve görüntü alarak etüt ve incelemede bulunuyor. TESKİ ile koordine halde çalışıyoruz. Gece boyunca oluşabilecek her türlü soruna önlem almak amacıyla Kızılpınar'da temizlenen alanlara, set ve bant çekerek vatandaşlarımızın mağdur olmasını önleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.