ŞELALE PARK ALANI ASFALTLANDI

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Şelale Park alanındaki sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

ŞELALE PARK ALANI ASFALTLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Eylül 2021 Salı 11:18


Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde toplam 14 cadde ve sokakta bulan 26 bin 944 metrekarelik yol ağının sıcak asfalt ile kaplanacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizdeki sıcak asfalt çalışmalarına 10 gün önce Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta başlamıştık. Bugüne kadar GMKP Mahallemizde 14 cadde ve sokakta asfaltlama çalışmalarımızı tamamlandı.  Asfaltlama çalışmaları kapsamında Şelale Park olarak bilinen bin 600 metrekarelik alanı daha sıcak asfalt ile kapladık” dedi.
   Şelale Park alanındaki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmaların devam edeceğini belirten Akay, “Böylece Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizdeki 14 cadde ve sokağımızda yaklaşık 22 bin 100 metrekarelik yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.