Şenlik ve açılışa davet ettiler

Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdem Bakır ve yönetimi, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek 3-4 Ağustos’ta gerçekleşecek şenlik ve açılışlarına davet etti

Şenlik ve açılışa davet ettiler
23 Temmuz 2018 Pazartesi 14:07

Ziyarette Dernek Başkanı Erdem Bakır, Başkan Mandalı’yı 4 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00’da Bafra Bengü Yaylası Çatakseki Mevkiinde bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilecek olan Geleneksel Yağlı Güreş ve Yayla Şenliğine ve 3 Ağustos Cuma günü saat 13.00’da Bengü Kültür Merkezi temel atma törenine davet etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Dernek Başkanı Bakır’ın yanı sıra dernek yönetimi de katılım gösterdi.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Dernek Başkanı Erdem Bakır ve yönetimine teşekkür etti. Belediye Başkanı olarak hemşehri derneklerinin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu dile getiren Başkan Mandalı, “Derneklerimiz bizim zenginliğimizdir. Her zaman bir sivil toplum kuruluşu olan derneklerimize destek ve katkı sağlıyoruz. Ortak değerlerimizin buluşarak, komşu ve akraba bağlılığını, bu türlü sosyal kültürel etkinliklerle yöresel kültürlerin tanıtılmasında büyük emeği olan hemşeri derneklerimize desteklerimiz devam edecektir.” dedi.

BİZ KAPAKLI OLARAK BİR AİLEYİZ
“Biz, Kapaklı’da yaşayan 120 bin vatandaşımız ile birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz.” Diyerek sözlerini sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz Kapaklı olarak bir aileyiz. İçerisinde 81 ilden vatandaşlarımızı barındıran bir ilçenin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyduğumu da belirtmek isterim. Nereli olursak olalım, hepimiz Kapaklı’da yaşıyoruz ve hepimiz Kapaklılıyız. Öncelikle ziyaretiniz ve davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Bende sizlerin huzurunda tüm halkımızı bu anlamlı ve güzel etkinliğimize davet ediyorum.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.