Serfice; ‘İlk projemizde anlamlı noktadan başlamak istedik’

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri için yardım yemeği düzenlendi. Kadın meclisi Başkanı Funda Serfice yaptığı konuşmada, “Bu ilk projemizdi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak buraya çıktık. En anlamlı noktadan başlayalım istedik ve böyle olunca engelliler okulundan yola çıktık. Onlara destek olmak istedik. Bu anlamda bizlere destek veren yardımseverlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi

Serfice; ‘İlk projemizde anlamlı noktadan başlamak istedik’
28 Mayıs 2015 Perşembe 17:29

 GÜNEŞLER OTEL’DE DÜZENLENDİ

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yardım yemeği düzenlendi. Kadın Meclisinin ilk projesi olan yardım yemeği ilk olarak Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri için organize edildi. Güneşler Otelde düzenlenen yemeğe Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile eşi Seval Çetin, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve yardımseverler katıldı.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Saat 19.30’da başlaması planlanan yardım yemeği saat 20.30’da başlarken, programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfice, “Bu akşam burada bulunan herkesi yardımsever olarak değerlendiriyorum. Bu yüzden hepinize en içten sevgilerimle hoş geldiniz diyorum. Bu ilk projemizdi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak buraya çıktık. En anlamlı noktadan başlayalım istedik ve böyle olunca aklımıza Çerkezköy de bulunan engelliler okulundan yola çıktık. Onarla destek olmak istedik. Bu anlamda bizlere destek veren yardımseverlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

PROJE GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Projelerinin devam edeceğini ifade eden Serfice, “Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Örgütü, Ahmet Çetin ile eşi Seval Çetin ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya desteklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok güzel projeleri birlikte yapacağız. Bu çalışmanın oluşumunda özellikle kadın meclisine şükranlarımı sunuyorum. Bütün ekip arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Böyle bir ekibe sahip olduğum sürece de Çerkezköy’de sosyal sorumluluk projelerini geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

3 SENEDİR VAR OLAN BİR OKULUZ

Funda Serfice’nin ardından konuşan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, “3 senedir var olan bir okuluz. Eşimle beraber okulu yaptık ve sadece bir alev yaktık. Sizler gibi yardımseverlerle engelli çocuklarımızın eğitimine destek olma amacı güdüyoruz. Aramızda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bu gece için çok güzel bilet satışı sağlandı ama sel felaketinden dolayı birçok arkadaşımızı aramızda göremedik. Herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” açıklamasında bulundu.


Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.