Servisçi esnafını ziyaret etti ​

Tekirdağ Servisçiler Derneği’ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da servis çeken esnafın sorunlarını ve taleplerini dile getirmeye, çözüm aramaya devam edeceğini kaydetti

Servisçi esnafını ziyaret etti ​
28 Kasım 2018 Çarşamba 12:38

ÜYELER TARAFINDAN KARŞILANDI
Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Tekirdağ Servisçiler Derneği’ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve servisçi esnafı tarafından karşılandı.

SORUNLARINIZI DİLE GETİRECEĞİM
Ziyarette Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu ve servisçi esnafı, korsan taşımacılık yapan firma ve araçlar ile ilgili şikayetlerini, uygulama ve kontrol eksikliklerini, servis ücret tarifelerinin geç açıklanması ile ilgili mağduriyetlerini dile getirdikten sonra açıklama yapan Başkan Akay, “Dile getirdiğiniz tüm konuları Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantılarında dile getireceğim ve ısrarla takip edeceğim” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Ziyaretin sonunda Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu ve servisçi esnafı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederken, Başkan Akay da nazik ev sahipliği için Tekirdağ Servisçiler Derneği Üyelerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.