Servisçilerden Akay'a ziyaret

Servis Araçları Sahipleri Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Servisçilerden Akay'a ziyaret
19 Nisan 2014 Cumartesi 08:00

Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
HAYIRLI OLSUN
Servis Araçları Sahipleri Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Yeni Belediye Başkanı Akay'a çiçek verip hayırlı olsun dileğinde bulunan Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, "Çok yoğun olduğunuzu görüyoruz. Bu arada bizde arkadaşlarımızla gelip bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım istedik. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Çerkezköy Belediyesi'nde sayenizde çok iyi hizmetler olacağına inanıyoruz. Sizin desteğinizle servisçi arkadaşlarımızın da evlerine bir parça ekmek götürmede zorluk çekmeyeceklerini düşünüyorum. Dernek olarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.
SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
Tebrik ziyaretlerinin yoğun bir şekilde sürdüğünü vatandaşları kabul ettiğini dile getiren Başkan Vahap Akay, "Ayaklarınıza sağlık. Hoş geldiniz. Bu ziyaretiniz nedeniyle hepinize teşekkür ediyoruz. Şu yoğunluk bir bitsin biz de sizleri ziyaret edeceğiz. Hep birlikte sorunlarınızı görüşüp birlikte çözeceğiz. Bundan sonra konuşarak, anlaşarak, varsa bir eksik tespit edip sonrada çözeceğiz. Servisçilerin artık Büyükşehir ile de işleri olacak. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'ın da sizlere karşı hassasiyet göstereceğini biliyorum. Hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kapalı pazar yeri - 10 yıl önce
her mahalleye kapalı kültür mrk pazar yeri yapalım tamirle olmaz.
Avatar
servis kanunları - 10 yıl önce
sayın bakan çizmeleri giyip araziye ne zaman cıkılacak.gercekten vatandaş merak ediyor.yoksa çerkezköyün kaderimi