Sevgi: MOBESE kameralarımız yakında faaliyete geçecek

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

Sevgi: MOBESE kameralarımız yakında faaliyete geçecek
19 Aralık 2017 Salı 11:28

KAPAKLIMIZ DAHA GÜVENLİ BİR HALE GELECEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan Mandalı, Kapaklı Belediyesi olarak Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile bugüne kadar uyumlu bir şekilde çalıştıklarını kaydederek, “Hepimiz vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Kentimizde, huzur ve güven ortamının olması çok önemli. Bu anlamda Kapaklı Belediyesi olarak diğer kurumlarla olduğu gibi İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile de birçok ortak projeye imza attık. İnanıyorum ki sizin nezdinizde, aynı anlayışla bu güzel çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. MOBESE kameralarının da ilçemizde kurulum çalışmaları devam ediyor. İnşallah artık Kapaklımız MOBESE kameraları izlenerek daha güvenli bir hale gelecek. Ben yeni görevinizde başarılar diliyorum. Kapaklımızda güven ve huzurun tesis edilmesi için emek harcayan bütün emniyet teşkilatı mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAKTAN KEYİF ALACAĞIZ
Polis vatandaş işbirliğinin önemine dikkat çeken Emniyet Müdürü Murat Sevgi, “Belediyemizin de desteğiyle halkımızın huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaktan keyif alacağız. MOBESE kameralarımız ilçemizde yakında faaliyete geçecek ve bizlerin en büyük yardımcısı olacak. Yeni kameralar ile birlikte ilçede bulunan kötü niyetli kişiler daha kısa sürede tespit edilebilecek. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
UYUŞTURUCUYLA MÜCADLEDE DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Başkan Mandalı’nın özellikle dile getirdiği Kapaklı'da uyuşturucu kullanımı konusunda da büyük hassasiyetinin bulunduğunu söyleyerek ilçede denetimlerin daha da sıklaştırıldığını ifade etti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.