Şiddetli yağış hafriyat kalıntılarını dereye döktü

Dere ıslah çalışmaları kapmasında Pınarça Deresi’nin ıslah çalışmaları devam ederken, Çerkezköy’ü etkisi altına alan dolu ve sağanak yağış Atatürk Viyadüğü’nün altından geçen derenin yanında bulunan hafriyat kalıntılarını dereye boşaldı.

Şiddetli yağış hafriyat kalıntılarını dereye döktü
23 Haziran 2014 Pazartesi 07:50

DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ
Perşembe akşamı Çerkezköy’ü etkisi altına alan dolu ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, kimi yerlerde su baskınları kimi yerlerde de toprak kaymalarına neden oldu. Akşam saatlerinde Çerkezköy’ü kara bulutlar kaplarken, uzun süre geçmeden de dolu ve sağanak yağış tüm hayatı olumsuz yönde etkiledi. Etkili yağışa dışarıda yakalanan vatandaşlar sığınacak yer ararken, bazı ev ve iş yerini de su bastı.
TOPRAK DEREYE KAYDI
Pınarça Deresi’nin devam eden ıslah çalışmaları kapsamında Atatürk Viyadüğü ile Kapalı Halk Pazarı’nın yanında bulunan boş alan üzerine dökülen hafriyat kalıntıları etkili dolu ve sağanak yağışın ardından dereye döküldü. Hafriyat kalıntılarının içinde büyük kayalarda yer alırken, meydana gelen yağışın ne denli etkili olduğunu toprak kayması gözler önüne sermiş oldu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ. - 10 yıl önce
bu haberi hazirlayan kardeş senin birşeyden haberin yok yalan haber hazirlamayin yaziktir ayiptir kendinize güldürmeyin.
Avatar
VATANDAŞ - 10 yıl önce
o kaya parçalari yağişlardan önce chp belediyesinin dere islahi çalişmasi yaparken ak partinin yapiş olduğu dere duvarina zarar vermesi sonucu oluşan kaya parçalaridir.
Avatar
VATANDAŞ - 10 yıl önce
lütfen yapmiş olduğununz haberi iyi araştirin şov yapmayin hergün ordan geçen vatandaş görüyor zaten komik duruma düşmeyin
Avatar
VATANDAŞ - 10 yıl önce
örnek olarak chp birşey yapamadiği gibi ak partinin yaptiklarinin yikmaya yok etmeye başladi
Avatar
VATANDAŞ - 10 yıl önce
yazar kerdeş anladin sen onu eğri otur doğru yaz bilmiyorsan sor söyleyelim yok yağmur yağmiş yok harfiyat kalintilari gelmiş.
Avatar
VATANDAŞ - 10 yıl önce
pazarının yanında bulunan boş alan üzerine dökülen hafriyat kalıntıları etkili dolu ve sağanak yok öyle değil chp nin kalintilari onlar
Avatar
VATANDAŞ - 10 yıl önce
şiddetli yağış hafriyat kalıntılarını dereye dökmüş baksen yazsana oraya delikanli gibi chp dere islahi esnasinda beton duvari yikti diye.
Avatar
VATANDAŞ - 10 yıl önce
atatürk viyadüğünün altından geçen derenin yanında bulunan hafriyat kalıntılarını dereye boşaldı yalan haber yapmayin vatandaş görüyor merek etmeyin