Sigara Yasağı’na denetleme

Çerkezköy Sağlık Grup Başkanlığı’na bağlı ekipler beraberindeki Zabıta ve Polis Ekipleri ile birlikte Çerkezköy’deki çeşitli işletmeleri ‘Sigara yasağı uygulaması’ kapsamında denetledi

Sigara Yasağı’na denetleme
14 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

İŞLETMELER DENETLENDİ
Çerkezköy Sağlık Grup Başkanlığı’na bağlı ekipler beraberindeki Zabıta ve Polis Ekipleri ile birlikte Çerkezköy’deki çeşitli işletmeleri ‘Sigara yasağı uygulaması’ kapsamında denetledi. Çerkezköy’deki mahalle ve caddelerde denetime çıkan ekipler, restaurant, kahvehane ve lokanta gibi işyerlerinde sigara içilip içilmediğini kontrol etti. Kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen işletmelere ceza kesilirken, kanunlara uyduğu belirlenen işletmelere herhangi bir cezai yaptırım uygulanmadı.
UYGULAMA HER HAFTA DEVAM EDECEK
Sağlık Grup Başkanlığı olarak bir program oluşturduklarını ve bu kapsamda denetlemelere devam edeceklerini ifade eden yetkililer, "Bu uygulamayı haftada bir ya da iki kez gerçekleştireceğiz. Temmuz ayı içinde yaklaşık 40 işletmeyi denetledik. İşletme sahiplerine sigara içtirdiği takdirde Cezai işlemler uygulanacak ve 4207 sayılı kanun gereği yasal işlemler yapılacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.