Silivri'deki okula ilk yardım yardımı

Silivri'de bulunan Gazitepe İlköğretim Okulu'nun ecza dolabının malzemeleri Çerkezköy'deki esnaf ve ticaret erbabı kişilerin katkıları ile gönderildi.

Silivri'deki okula ilk yardım yardımı

Gazitepe İlköğretim Okulu'nun ecza dolabının içinin boş olduğu bilgisinin kendilerine intikal ettiğini belirten Küçük Sanayi Sitesi esnaflarından Yaşar Dalyan, bunun üzerine hemen bir çalışma yaptıklarını ve ecz dolabının malzemelerini temin ederek, okulun İngilizce Öğretmeni Meral Demiral'a teslim ettiğini belirtti.

Kendilerine destek olan tüm esnaf ve sanatkarlara teşekkür eden İngilizceÖğretmeni Meral Demiral da, "Yaşar beye ve esnafları teşekkür ediyoruz okuluzumun ecza dolabını doldurdukları için. Verdikleri ilk yardım malzemeleri ile ecza malzemeleri okulumuzun ihtiyaçlarını uzun süre karşılayabilecek kapasitede" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.