Sinoplular piknikte buluştu

Çerkezköy-Kapaklı Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 4.Güreş ve Piknik Şöleni Kazak Gölü’nde gerçekleştirilirken, Derneği Başkanı Şakir Demirel yaptığı konuşmada “Bugün burada birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gösterdik. Bu günün düzenlenmesinde dernek yönetim kurulu üyelerimiz ile sponsorlarımız katkılar sundu. Kendilerine de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi

Sinoplular piknikte buluştu
03 Temmuz 2013 Çarşamba 08:53

Çerkezköy-Kapaklı Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Güreş ve Piknik Şöleni’nin dördüncüsü Pazar günü Kazak Gölü’nde gerçekleştirildi.
Pazar günü Kapaklı Kazak Gölü Piknik Alanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen şölene Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AKP Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, CHP Çerkezköy İlçe ve Kapaklı Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy, Kapaklı ve Belde Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, çeşitli dernek temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
DERECE İÇİN MÜCADELE ETTİLER
Bu yıl 4’ncüsü düzenlenen güreş ve piknik şöleninde 200’e yakın sporcu Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, Ayak, Tozkoparan, Minik 2 ve Minik 1 kategorilerinde derece mücadelesi verdi. Birbirinden çekişmeli geçen müsabakaların ardından kategorilerinde dereceye giren isimler belirlenirken Başpehlivanlığı Fatih Çelik kazandı.
YENİ AĞA DEMİREL
Piknik Şöleni’nde yapılan Ağalık açık artırması da büyük bir çekişmeye sahne olurken, Ağalık açık artırmasında son 3 yılın Güreş Ağası İbrahim Boz ile Halil İbrahim Demirel çekişmesi yaşandı. Güreş Ağalığı’nı 65 bin TL karşılığında Halil İbrahim Demirel kazandı.
100 ADET MERMER KIRDI!
Şenlikte Habibe Bozkır, Osman Demirel ile Süleyman Şahin sahne alırken, seslendirdikleri şarkılarla davetlilere müzik ziyafeti sundu. Piknikte ayrıca, ‘Yetenek Sizsiniz’ programından da tanınan Avrupa Tekvando eski Şampiyonu Milli Tekvandocu Battal Gazi Özçınar, yaptığı gösteride 100 adet mermeri kırdı. Battal Gazi Özçınar’ın performansı büyük alkış alırken gösterisinin sonunda Özçınar, Belediye Başkanı Ali Ertem’e Türk Bayrağı hediye etti.
BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR
Piknikte bir konuşma yapan Çerkezköy-Kapaklı Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Demirel, Üç dönem Güreş Ağalığı yapan İbrahim Boz’a, derneğe sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür ederken,  Boz’un derneğin kuruluşundan bu zamana kadar kendilerinin yanında olduğunu hatırlatarak, “Bundan sonra da yanımızda olacağına inanıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” Dedi. Demirel, Güreş Ağalığına seçilen Hail İbrahim Demirel’e de başarılar dilerken, “Bugün burada birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gösterdik. Bu günün düzenlenmesinde dernek yönetim kurulu üyelerimiz ile sponsorlarımız katkılar sundu. Kendilerine de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.