Site sakininden akıl dolu protesto

Bölgemizde bulunan havuzlu bir sitede, kim olduğu bilenmeyen site sakini, artan aidat ve yetersiz hizmeti farklı bir yöntemle protesto etti.

Site sakininden akıl dolu protesto
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Ocak 2022 Perşembe 12:24

Geçtiğimiz günlerde site sakini yada sakinleri, artan aidatı ve yetersiz hizmeti protesto etmek için sitenin havuzunda biriken karın üstüne  “YÖNETİM  İSTİFA”  yazarak tepkisini dile getirdi.

Site sakinleriyle yaptığımız görüşmede profesyonel bir yönetim tarafından sitenin yönetildiği. Daha mülklerini alırken bu yönetimi kabul ettiklerini ve gelinen noktada, hem aidatların çok yüksek olduğunu, hem de hizmet kalitesinin yetersiz olduğunu dile getirerek “Her halde bir site sakini de, bu şekilde sesini yönetime duyurmaya çalışmış. Şaka gibi ama haklı bir protesto” dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.