ŞOFÖR ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, şoför esnafının istek ve taleplerini dinledi.

ŞOFÖR ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Temmuz 2020 Çarşamba 11:42

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve şoför esnafı ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanımız Akay, şoför esnafının sorunlarının çözümü için gerekli girişimlerde bulunulacağını ve takip edeceğini ifade etti.
Korona Virüsün şoför esnafını da etkilediğini ifade eden Akay, “Bu süreçten en çok etkilenen kesimlerden biri de şoför esnafımız. Yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz. Çözüm için gerekli girişimlerde bulunacağız ve sorunlarınızın takipçisi olacağım” dedi.

NİHAYET YETKİ ÇERKEZKÖY’E GEÇTİ
Başkan Akay, ziyarette  “Büyükşehir zabıtası ile yaptığımız protokol ile beraber Ağustos ayı itibari ile artık Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklarda yetkisini kullanabilecek. Protokol öncesi Malkoçoğlu Caddesindeki seyyar satıcılara bizim zabıta ekiplerimizin müdahale yetkisi yoktu ama artık Ağustos ayı itibari ile bu sorun ortadan kalktı. Çerkezköy’de hem trafiği hem de kaldırım işgali yapan seyyar satıcılara işlem yapılacak.” dedi. Büyükşehir yasası ile beraber Çerkezköy’deki bir çok cadde Büyükşehir Belediyesi zabıta müdürlüğü yetkisindeydi.
 
İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ
  Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve şoför esnafının istek ve taleplerini dinleyen, sorularına cevap veren Akay, “İstek ve taleplerinizi Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize ileterek, sorunlarınızın çözümü için konunun takipçisi olacağım. İnşallah sıkıntılarınızı birlikte çözüm yolu arayarak geride bırakırız” diyerek ziyaretini tamamladı.
   Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Komisyonu üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ile Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Kazım Doğaç da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretinde Başkan Akay’a eşlik etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.