Şoförler Odası Yırtar’ı ziyaret etti

Çerkezköy Şoförler Odası Yönetim Kurulu beldelerdeki kooperatiflerin üyeleri ile birlikte Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Şoförler Odası Yırtar’ı ziyaret etti
27 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Başkan Vekili Ercan Akın ve beldelerdeki Kooperatiflerin üyeleri Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Yırtar’a yeni görevinde başarılar dileyen Kuş ve üyeler, hayırlı olsun dileklerini de iletti. Yırtar, ziyaret esnasında Kuş’tan oda hakkında bilgi alırken, ziyaretten ötürü mutlu olduğunu belirterek kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.
KORSAN ARAÇLAR KONUSUNDA YARDIM İSTEDİ
Ziyaret esnasında korsan araçlarla ilgili sıkıntılarını dile getiren Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, konuyla ilgili bilgi verdikten sonra Yırtar’dan destek istedi. “İl Trafik Komisyonu plakalarla ilgili yanlış karar aldı” diyen Kuş, “Biz bu kararın geri alınmasını istedik, plakalara sahip çıktık. Bir ay sonra da komisyon kararı değiştirdi. Çünkü plakalar değişince korsan araç sayısı arttı” diye konuştu.
Korsan araçların özellikle Organize Sanayi Bölgesi’nde çok fazla olduğunu kaydeden Yaşar Kuş, “Bölgede çok fazla giriş çıkış yolu var. Bu yüzden bizim takip etmemiz çok zor” dedikten sonra, ortak bir çalışmayla birlikte bu sorunun çözülebileceğini dile getirdi. Konuyla ilgileneceğini ifade eden Yırtar da Kuş’a korsan araç konusunda yardım edeceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.