Şölen 25 Ağustos'ta

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet etkinliği kapsamında Belediye Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ali Çolak ve sağlık ekibi tarafından sünnet edilen 153 çocuk için Çerkezköy Belediyesi tarafından 25 Ağustos Cumartesi akşamı muhteşem bir sünnet şöleni düzenlenecek.

Şölen 25 Ağustos'ta
15 Ağustos 2007 Çarşamba 08:34

KONSER DÜZENLENECEK

25 Ağustos Cumartesi akşamı toplu sünnet şöleni kapsamında sünnet ettirilen 154 çocuk için Anfi Tiyatro'da muhteşem bir sünnet şöleni düzenleyeceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, "Toplu sünnet şöleni kapsamında sünnet ettirilen 154 yavrumuz için 25 Ağustos'da önce Mevlid-i Şerif okutacağız ve ardından da Anfi Tiyatro'da konser düzenleyeceğiz" dedi.

154 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

Bu yıl düzenlenen toplu sünnet etkinliği kapsamında toplam 154 tane dar gelirli çocuğun sünnetinin Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Temmuz ve Ağustoy ayı içerisinde yapıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, "1 Temmuz tarihinden Ağustos ayının ortalarına kadar Belediyemize müracaat eden toplam 154 dar gelirli ve ihtiyaç sahibi yavrumuz sünnet ettirilerek, erkekliğe ilk adımını attı" dedi.

İLK MÜRÜVETLERİNİ AİLELERİ GÖRDÜ

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği toplu sünnet şöleninin amacının ekonomik zorluk çeken, yoksul, dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelerin çocuklarının sünnetlerini yaparak, erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile olmak olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, "Her yıl bu gaye ile düzenlediğimiz sünnet şölenlerinde yardıma muhtaç ailelerin çocuklarını sünnet ettiriyoruz. Bu yılda aynı amaç için yola çıktık ve 154 yavrumuzun ilk mürüvetlerini Belediye olarak gerçekleştirdik.

SANATCI ŞİMDİLİK SÜPRİZ

İnşallah 25 Ağustos Cumartesi akşamı Anfi Tiyatro'da düzenlenecek olan düğün ve şölen ile bu mürüveti tamamına erdireceğiz. Süpriz ve ünlü bir sanatcı ile şuanda görüşmelerimiz sürüyor ve 1-2 gün içinde şölende sahne alacak sanatcımız da bellli olacak" dedi.

MEVLİD-İ ŞERİF'TE OKUTULACAK

25 Ağustos'dagünü önce Osmanlı Camii'nde sünnet olan çocuklar için Mevlid-i Şerif okutacaklarını ve ardından da Anfi Tiyatro'da şöleni başlatacaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, "Sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocuklarımızın sünnet kıyafetleri, kesimlerinde olduğu gibi yine Belediyemiz tarafından karşılanacak. Ayrıca şölenimizde çocuklarımıza süpriz hediyeler de verilecek" dedi.

SÜNNETLER TAMAM SIRA EĞLENCEDE

1 ay gibi kısa bir zamanda 154 tane çocuğun sünnetini yapan Belediye Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ali Çolak ise yaptığı açıklamada kendilerine başvuran tüm ailelerin çocuklarının sünnetlerinin gerçekleştiğini belirterek, "1 ay gibi bir zaman dilimi içerisinde 154 çocuğun sünnetini son derece steril ve hijyenik ortamda gerçekleştirdik ve tüm çocuklarımızın herhangi bir sorunu kalmadı. İnşallah 25 Ağustos akşamı sünnet olan çocuklarımızla birlikte eğleneceğiz, onların mürüvvetlerini kutlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.