Sözün ve kararın üyede olduğu bir tüzük

Cumhuriyet Halk Partisinin Cuma günü yapılacak olan tüzük kurultayına geri sayım sürerken, 47 milletvekili bir deklarasyon yayınlayarak “Demokratik bir CHP’nin var olmasının ön şartı da sözün ve kararın üyenin olduğu bir tüzüktür.” dedi.  

Sözün ve kararın üyede olduğu bir tüzük
08 Mart 2018 Perşembe 11:40

KÖPRÜLÜ VE YÜCEER’DEN DESTEK GELDİ
Muharrem İnce’nin başlatmış olduğu bu deklarasyona Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekillerinden Emre Köprülü ve Candan Yüceer’den de destek geldi. 
305 ÜYE İMZA VERDİ
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından ve mesaj yolu ile Kapaklı’daki Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine çağrıda bulunan Eşref Kahraman ve Değer Koç’un tüzük önerisi için başlattığı imza kampanyasına da 305 üye imza vererek katkıda bulundu. 
GENEL MERKEZE GÖNDERİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayının ve Parti Milletvekili adaylarının sadece partiye kayıtlı üyelerin katılımı ile yapılacak olan önseçim ile üyeler tarafından belirlenmesi ve iki dönem genel başkan seçilmiş fakat partiyi iktidara taşıyamamış olan genel başkanın değişiminin önünün açılması amacıyla tüzükte gerekli düzenlemenin yapılması için toplanılan imzalar Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine gönderildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.