Stil Butik yoğun katılımla hizmete açıldı

Stil Butik Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Nar Sokak Numara 10 adresinde hizmete açıldı. İşletmenin açılışını gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, işletme sahipleri Müge Soydan ile Gülay Kuş’a bol kazançlar dileyerek yeni müessesenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Stil Butik yoğun katılımla hizmete açıldı
22 Aralık 2014 Pazartesi 22:30

 KATILIM YOĞUN OLDU

Stil Butik mağazası yoğun katılımla hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem, Melek Şen, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, esnaf, Kuş ve Soydan ailelerinin dostları ile çok sayıda davetli katıldı.

İLÇEMİZ GÜZEL BİR İŞ YERİ DAHA KAZANMIŞ OLDU

Kurban kesiminin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı konuşmada, “Devamlı gelişen ve büyüyen ilçemizde her gün yeni, değişik iş kollarında açılan işyerleri de ilçemizin devamlı büyüdüğünün göstergesidir. Bu gün açılışında bulunduğumuz Gülay Kuş ve Müge Soydan’ın sahip oldukları Stil Butik Bijuteri’nin işyeri sahiplerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar temenni ediyorum. İlçemiz  güzel bir iş yeri daha kazanmış oldu” dedi.

DAVETLİLERE İKRAMDA BULUNULDU

Başkan Vahap Akay, konuşmasını tamamlamasının ardından Butik mağazasının açılış kurdelesini Hasan Demir, Ali Bozdağ ve Melek Şen ile birlikte kesti. Stil Butik Bijuteri açılışında davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.