Sucu, Çerkezköy esnafını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 5. Sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy’de esnafı ziyaret etti

Sucu, Çerkezköy esnafını ziyaret etti
06 Mayıs 2015 Çarşamba 08:38

 BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ DE SUCU’YU YALNIZ BIRAKMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy esnafını ziyaret etti. Edip sokak ve Öztrak caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Milletvekili adayı Sucu’ya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

CHP’YE İLGİ ÇOK BÜYÜK

Esnafın, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyen Arzu Mandalı Sucu, CHP iktidarında halkın kimseye muhtaç olmayacağını ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok güzel projelerinin olduğunu sözlerine ekleyen Sucu, “İlk hedefimiz iktidar olmak. Bu seçimde hedefimiz Tekirdağ’da 6-0 yapmak. CHP’ye her yerde olduğu gibi Çerkezköy’de de ilgi çok büyük ve iktidara doğru yürüyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.