Süleymanpaşa’nın yeni Belediye Binası İTÜ’lü mimarlara emanet

Tekirdağlı mimar Hakan Dölgen ve İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, Süleymanpaşa Belediyesi yeni hizmet binası ile Süleymanpaşa sahili için çalışmalar yapmak üzere Süleymanpaşa’ya gelerek incelemeler yaptı.

Süleymanpaşa’nın yeni Belediye Binası İTÜ’lü mimarlara emanet
17 Eylül 2014 Çarşamba 07:11

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın karşıladığı mimar Dölgen ve öğrencileri Süleymanpaşa Belediyesi sahil ek hizmet binasında yapılacak projeler ile ilgili Başkan Eşkinat’tan bilgi alırken yapılabilecekler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ardından Süleymanpaşa sahilinde keşif yapmak üzere binadan ayrılan ekibe Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Mimar Ergün Güleryüz’ de eşlik etti.

Süleymanpaşa sahil incelemesinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yapılacağı otogar alanına gelen İTÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri, otogar alanını içeriden ve çevresinden gezerek fotoğraflarını çekti.
İnceleme gezisinin ardından Başkan Eşkinat ile hatıra fotoğrafı çektiren mimar Hakan Dölgen ve öğrencileri, kısa bir süre içinde proje çizim önerileri ile tekrar döneceklerini belirterek Süleymanpaşa’dan ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.